In de praktijk

Ik ben een vrouw met meerdere talenten!
Mediumschap en de diepere lagen uitwerken

Ik werk met mijn mediumschap voor jou om je meer inzichten te geven in de reden waarom jij hier op aarde bent. Wij zijn hier om een of meerdere opdrachten, taken en of lessen te volbrengen. Waarmee wij de lijnen van onze voorouders ook in positieve zin kunnen bevrijden van beperkingen en overtuigingen die aan ons zijn doorgegeven. In sommige culturen noemt men dat een vloek of een ban of een last die je dan bij je draagt. In vele situaties ben jij wel de sterkste uit de familielijn om deze te dragen en uiteindelijk te kunnen kantelen.

Onze voorouders hadden andere normen en waarden en door met hen in gesprek te gaan en jouw verhaal daarbij met hun te bespreken komen er inzichten en een vorm van bevrijding voor alle partijen. Deze verheldering brengt verlichting en daarmee kun je jouw volgende stappen in het leven meer vrijelijk zetten.

Als deze uitleg van mijn werkmethode jou aanspreekt heb jij waarschijnlijk “iets uit te werken”. Neem gerust contact met mij op.

Maak een afspraak of neem contact op voor meer informatie. Mail:nickysplace@gmail.com of bel: 06-41041509 / 023-5321009

Ik werk vanuit mijn praktijk in Haarlem en reserveer per gesprek 60 minuten in mijn agenda om met jou aan het werk te gaan, de kosten zijn € 125,- per gesprek.

Drie werksessies om dichter bij de kern te komen

Ik begeleid je ook in een langer traject waarbij we minimaal drie afspraken maken, ongeveer elke drie weken een gesprek.
Daarbij kijken we samen naar de vragen die hebt:
*op gebied van relatie met jezelf,
*en het effect op jouw relatie met anderen,
*vragen over werk en de keuzes die gemaakt kunnen worden,
*voortgang van jouw innerlijke ontwikkeling,
*altijd in samenspraak met de overleden voorouders die zich voor jou en met jou kunnen inzetten om jouw levensgeluk te laten toenemen.

Intensieve werksessies duren 90 minuten en daarvoor bedraagt de prijs € 175,- Je reserveert drie sessies voor € 495,-

Je kunt de werksessies opnemen met je mobiele telefoon, zodat je de oefeningen die ik meegeef kunt naluisteren!

Ontspanningsmassage – tantramassage
In een massage sessie voel ik waar de ontspanning in de spieren vastloopt en maak deze knopen en blokkades los door diverse massage technieken in te zetten.

Ontspanningsmassage: een rustige massage waarbij de knopen en de stress uit je lichaam wegvloeien. Dit is een gehele lichaamsmassage, duur 60 minuten voor € 95,-

Tantra massage: een actieve massage waarbij de (eventuele) energieblokkades in beweging gezet worden en er meer balans ontstaat in het ervaren en voelen van je lijf. Dit is een gehele lichaamsmassage, duur 60 minuten voor € 95,-

Maak een afspraak of neem contact op voor meer informatie. Mail:nickysplace@gmail.com of bel: 06-41041509 / 023-5321009